Sfeerfoto slaapkamer

Over Lusanna.nl

Lusanna.nl is een webshop sinds eind 2014 en heeft door heel Nederland eigen showrooms op het gebied van slaapkamerartikelen. Of zoals we het zelf graag noemen: Slaapkamercomfort! Want dat is waar we voor staan, comfort! Comfortabele producten, voor een comfortabele prijs die op een comfortabele manier besteld en geleverd worden.

Het team van Lusanna.nl is een enthousiaste groep mensen met veel ervaring op het gebied van slaapkamerartikelen en online verkoop. Door de verschillende specialismen te combineren is er een vooruitstrevend team die jou een optimale klantervaring wil bieden. Om dat waar te maken bieden we: een verfijnd assortiment slaapkamerartikelen met beste prijs + service garantie, snelle levertijden, gratis bezorging vanaf €100,- veilige betaalmethoden via SSL verbinding of achteraf betalen.

Om je alle zekerheid te geven dat je bij een betrouwbare en veilige partij bestelt zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg en het CBW.

Betrouwbaar en veilig

Bij Lusanna.nl heb je de garantie dat je bij een betrouwbare webshop koopt. Wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

Bekijk het certificaat.

In het afrekenproces ben je verzekerd van een veilige omgeving. Onze check-out is voorzien van een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat.

Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen.

Koop je in 1 van onze fysieke winkels, dan ben je ook zeker van je aankoop. We zijn speciaal voor jou aangesloten bij CBW-Erkend

Groot assortiment

Bij Lusanna.nl vind je een breed en snel groeiend assortiment voor jong en oud. Ons assortiment bestaat uit: babymatrassen, beddengoed, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, matrassen, topdekmatrassen en vele andere slaapkamerartikelen.

Dankzij een slimme en grootschalige inkoop kunnen we jou de beste prijs + service garantie en snelle levertijden garanderen! We verkopen bekende merken zoals: Beddinghouse, Briljant, Butterfly, Evolon, Kardol en Verstraten, M line, Polydaun en Sunday.

Daarnaast laten we producten onder eigen naam produceren bij grote fabrikanten in Europa. Daarmee kunnen we jou kwaliteitsartikelen aanbieden die voldoen aan alle veiligheidseisen en onder goede omstandigheden zijn gemaakt. Mis je iets in ons assortiment? Laat het ons weten. Lusanna.nl laat je dromen!

Klantenservice van Lusanna.nl
Klantenservice

Bij de oriëntatie, tijdens het bestellen en na ontvangst van je bestelling staat de klantenservice van Lusanna.nl graag voor je klaar. Onze mensen zijn bekend met alle artikelen en kunnen je uitgebreid adviseren indien dat gewenst is.

Wij zijn op werkdagen (met uitzondering van maandag) telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17.00 uur op: 085-2732284.

Je kunt ons ook mailen op klantenservice@lusanna.nl, wij streven ernaar om op werkdagen binnen 2 werkdagen je bericht te beantwoorden.

Is er onverhoopt iets niet goed gegaan bij je bestelling? Wij zullen er alles aan doen om het op te lossen! Heb je een opmerking, suggestie of klacht. Neem gerust contact met ons op.